Onze producten

Productie & verkoop van verschillende extracten, farmaceutische tussenproducten en chemische grondstoffen. Producten worden veel gebruikt in de geneeskunde en gezondheidszorg producten, cosmetica, voedingssupplementen, voedsel additieven gebieden, ook thuis en in het buitenland te verkopen. We houden altijd door het geloof van de "kwaliteit eerst credit eerst", de geest van "innovatie, ondernemende" om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en warme service. Harte welkom nieuwe en oude klanten thuis en in het buitenland op bezoek en leidraad, en bereid om samen te werken met u oprecht streven naar win-win toekomst.

Huis > Nieuws > Inhoud
DMAC
Aug 10, 2018

DMAC wordt gebruikt in organische synthese, ook gebruikt als oplosmiddelen, katalysatoren en verfafbijtmiddelen.


DMAC wordt voornamelijk gebruikt als synthetische vezels (acrylonitril) en polyurethaan spinnen synthetische polyamidehars en een oplosmiddel.


DMAC wordt gebruikt als het reactieoplosmiddel voor farmaceutische synthese, synthetische vezel-spinoplosmiddelen en synthetische harsen, fotografische chemicaliën, chromogene agentia, verven en andere oplosmiddelen, katalysator.


Als je eist, neem dan contact op via sunny@gpcchem.com!

Een paar: IPA

Volgende: BCDMH