Onze producten

Productie & verkoop van verschillende extracten, farmaceutische tussenproducten en chemische grondstoffen. Producten worden veel gebruikt in de geneeskunde en gezondheidszorg producten, cosmetica, voedingssupplementen, voedsel additieven gebieden, ook thuis en in het buitenland te verkopen. We houden altijd door het geloof van de "kwaliteit eerst credit eerst", de geest van "innovatie, ondernemende" om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en warme service. Harte welkom nieuwe en oude klanten thuis en in het buitenland op bezoek en leidraad, en bereid om samen te werken met u oprecht streven naar win-win toekomst.

Huis > Nieuws > Inhoud
METHOXYL PROPANOL, (PM)
Jul 23, 2018

PM (METHOXYL PROPANOL) , laag toxisch en sterk oplosbaar, wordt veel gebruikt als oplosmiddel en koppelingsmiddel van inkt, verfcoating en verf op waterbasis. Het is geschikt voor de emulsie van benzeen, propeen, de propeenalkeenzuuremulsie en de emulsieverf, die worden gekenmerkt door het verminderen van de coatingtemperatuur, het versnellen van de cohesie en het in goede staat houden van de coating.  
  PM (METHOXYL PROPANOL) wordt hoofdzakelijk gebruikt als tussenproduct van metolachloor voor onkruidverdelger en als suspensiemiddel voor pesticide-emulsie.  
Andere applicaties:   PM kan worden gebruikt in de vriezer van brandstof, reinigingsmiddel, afzuigapparaat en ertswrakkenmiddel voor non-ferrometalen. Bovendien kan het worden gebruikt als materiaal voor organische synthese, kleurstof voor het verven en textiel en oplosmiddel voor spinolie.


Als je vragen van PM (METHOXYL PROPANOL) hebt, neem dan op elk moment contact met me op via e-mail lisa@gpcchem.com, bedankt!